Μπαίνω στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου. ΔΕΝ κλειδώνω την πόρτα (μέγα λάθος).Η πόρτα ανοίγει σιγά σιγά κι ένα κεφαλάκι ξεπροβάλλει απ’ το άνοιγμα. Χαμογελάνε πρώτα τα ματάκια κι ύστερα τα χειλάκια (η πιπίλα ανεβοκατεβαίνει τρεμουλιαστά απ’ τη συγκίνηση). Το τσουρεκάκι νομίζει ότι είναι η ώρα να κάνει μπάνιο, μιας και έχει κάνει δυο βήματα και δεν τον μάλωσα ακόμη – το μπάνιο είναι απαγορευμένος χώρος για το τσουρεκάκι. Συνεχίζει να χαμογελάει και τραβάει τη μπλούζα του. «Όχι, δεν θα κάνουμε τώρα μπάνιο» του λέω. Κι αρχίζω να κάνω δεξιά – αριστερά για να τον μπλοκάρω σαν αμυντικός παίκτης του μπάσκετ. Το τσουρεκάκι λύνεται στα γέλια… Ωραίο είναι αυτό το νέο παιχνίδι!!!
 
Ακούμε στο ραδιόφωνο Joe Cocker – You can leave your hat on. Το τσουρεκάκι χορεύει κάνοντας head banging. Ακούμε στο You Tube το soundtrack της τανίας Cars (Sheryl Crow – Real Gone). Το τσουρεκάκι χορεύει κάνοντας head banging. Ακούμε στο You Tube το Gagnam Style (μην ακούσω σχόλια, τα’ φερε έτσι η ζωή κι η μοίρα και το άκουσε ο Δημήτρης στην τηλεόραση…). Το τσουρεκάκι χορεύει κουνώντας το χεράκι του πάνω κάτω (αλά rapper style). Τουλάχιστον έχει αίσθηση του διαφορετικού ρυθμού…
 

Έρχεται ο μπαμπάς μας από τη δουλειά. Μετά τα πρώτα παιχνίδια, το τσουρεκάκι απ’ τη χαρά του παίρνει το πανάκι του κι αρχίζει να ξεσκονίζει το τραπεζάκι του σαλονιού… Στο τσακίρ κέφι πιάνει και τη σφουγγαρίστρα!

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Scroll Up
0 Shares
Share
Pin
Tweet
+1
Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org