Το Θαύμα είναι από τα λατρεμένα μου βιβλία! Όσοι το έχετε διαβάσει καταλαβαίνετε τους λόγους που το έχω λατρέψει! Αυτό το Θαύμα πρέπει να το διαβάσεις…

Το διάβασα πρώτη φορά πριν πολύ καιρό και φέτος το ξαναπήρα μαζί μου στις διακοπές. Ο Κωνσταντίνος προσπαθούσε να καταλάβει τι διάβαζα και το εξώφυλλο του βιβλίου ήταν τέτοιο, που ερωτήσεις έπεφταν η μία μετά την άλλη. Προσπάθησα να του δώσω μια μικρή εικόνα από το περιεχόμενο αλλά δεν τον κάλυψα 100% .

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ

Είναι βασισμένο στο βραβευμένο  βιβλίο Θαύμα και έχει γίνει παγκόσμιο μπεστ-σέλερ. Ήδη έχει μεταφερθεί στους κινηματογράφους όπου και θα προβληθεί αυτό τον μήνα!

Σήμερα ήρθε στα χέρια μου το «παραμύθι» ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ, από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και η χαρά μου ήταν απερίγραπτη! Διαβάσαμε μαζί το βιβλίο και του σύστησα τον Όγκι, τον μικρό πρωταγωνιστή που τόσο αγάπησα. Ο Κωνσταντίνος (7 ετών) τρελά ενθουσιασμένος!

 

Αγάπησε το νέο του βιβλίο αλλά και τον Όγκι!

Έμαθε μέσα από μια εκπληκτική εικονογράφηση για παιδιά αλλά και μια απόλυτα κατανοητή ιστορία, για αυτό το περιβόητο ΘΑΥΜΑ που του έλεγα.

Έμαθε επίσης γιατί 2 παιδάκια από το σχολείο του είναι παιδιά Θαύματα. Τον βοήθησε να δει από μια άλλη οπτική γωνία τα Θαύματα γύρω του εκεί έξω…

Είναι από τα βιβλία που θα σε συγκινήσουν, θα σε κάνουν να γελάσεις, θα σε βάλουν σε σκέψεις, ίσως να λυπηθείς που δεν είδες ακόμη ένα Θαύμα, που πρέπει να διαβάσεις

Η Σειρά αυτών των βιβλίων είναι για μικρούς και μεγάλους. Ειδικά για μεγάλους, που δεν έχουμε τα μάτια, την καρδιά και το αθώο μυαλό των παιδιών. Είναι βιβλία που ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσουν ΟΛΟΙ οι γονείς και το ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ όλα τα παιδιά.

Εκεί έξω υπάρχουν πολλά Θαύματα, και το μόνο που χρειάζεται είναι να αλλάξουμε τον τρόπο που εμείς οι άνθρωποι τα βλέπουμε…

Tα βιβλία θα τα βρείτε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

*Επίσης, μπορείτε να βρείτε στην Litographs διάφορα προϊόντα με τυπωμένο ΟΛΟ το κείμενο του βιβλίου στη γλώσσα του πρωτότυπου.

#choosekind 

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2010 και blogger από το 2011. Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι και να βλέπω τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και να το μεταδίδω - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up