Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself πλησιάζει. Η Χειροτέχνικα ετοιμάζεται για τις 3, 4 & 5 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Υλικά χειροτεχνίας, workshops και παρουσιάσεις τεχνικών θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες για να δημιουργήσουν, στο καθιερωμένο ραντεβού της χρονιάς!

xeirotexnika 6

Προς το τέλος του Ιουνίου λάβαμε ένα μήνυμα από την Παραγωγή της Χειροτέχνικα. “Γεια σας, είδαμε τη δουλειά σας, θα θέλαμε να λάβετε μέρος με ένα σεμινάριο της επιλογής σας”. Η χαρά μας φυσικά, απερίγραπτη. Στην αρχή νόμισα πως έκαναν λάθος, σε άλλους ήθελαν να το στείλουν. Μα πραγματικά τώρα, είχαμε εμείς τέτοιο υλικό που να υποδεικνύει ότι μπορούμε να παραδώσουμε μαθήματα χειροτεχνίας; Έλα όμως που έχουμε!

xeirotexnika 1

Τα οργανώσαμε όλα ωραία ωραία, τακτοποιήσαμε και τα προγράμματα των παιδιών για το τριήμερο, να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, και ήμασταν έτοιμες να στείλουμε την πρότασή μας. Υπολογίζαμε όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Μέσα στον Αύγουστο προέκυψε ένα θέμα υγείας που τράβηξε αρκετά χρονικά. Και δυστυχώς, δεν θα μας επιτρέψει τελικά να είμαστε μαζί σας, σε αυτήν την υπέροχη παρέα των δημιουργών.

xeirotexnika 3

Οι μεγαλύτεροι προμηθευτές υλικών, εργαλείων και οι χώροι σεμιναρίων από όλη την Ελλάδα θα βρίσκονται εκεί. Θα προμηθεύσουν τους χειροτέχνες με τα υλικά που χρειάζονται για τις χειροτεχνίες τους και θα τους ενημερώσουν για τα νέα του χώρου.

xeirotexnika 5

Οι βασικές κατηγορίες της Χειροτέχνικα

Οι κυριότερες κατηγορίες είναι: τα υλικά χειροτεχνίας, η ραπτική, το πλέξιμο, η ζωγραφική, το κόσμημα, το decoupage, τα χρώματα, η ζαχαροπλαστική, τα εργαλεία. Θα βρείτε επίσης και ότι χρειάζεται κανείς για να φτιάξει τις δημιουργίες του!

Φέτος, το εκπαιδευτικό κομμάτι έχει την τιμητική του! Θα γίνουν πάνω από 150 σεμινάρια χειροτεχνίας για αρχαρίους, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, από το πρωί έως το βράδυ. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν πάνω από 50 παρουσιάσεις τεχνικών και σημαντικούς καλλιτέχνες από το χώρο της χειροτεχνίας να μιλούν για τη δουλειά τους! Θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαδραστικά σεμινάρια. Θα μάθουν να πλέκουν, να ράβουν, να φτιάχνουν κοσμήματα και διακοσμητικά για το σπίτι, αλλά και να χειρίζονται το ξύλο, το γυαλί και να αναπαλαιώνουν τα έπιπλά τους.

xeirotexnika 2

Αγαπάς τη χειροτεχνία; Σου αρέσει να φτιάχνεις πράγματα και ψάχνεις που θα βρεις συγκεντρωμένους όλους τους προμηθευτές υλικών και εργαλείων; Αναρωτιέσαι πού θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εμπνευστείς; Τότε, σημείωσε την ημερομηνία!

Μπορεί εμείς να μην τα καταφέραμε φέτος να είμαστε μαζί σας, αλλά του χρόνου το ελπίζουμε οπωσδήποτε!

xeirotexnika 4

 

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα στο: www.xeirotexnika.gr.

Όλα τα νέα και στα social media: Facebook, Instagram, Youtube, Twitter

 

Χειροτέχνικα 2017

Που:  Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (3’ από τη στάση Μετρό Ανθούπολη)

Πότε: 3, 4 & 5 Νοεμβρίου 2017

Ώρες: 10.00 – 21.00 καθημερινά

Είσοδος για το κοινό 2,5 €/άτομο/ημέρα & ΑΜΕΑ/Παιδιά έως 18 ετών: δωρεάν

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up