Update

Ο διαγωνισμός μας έληξε, με 100 έγκυρες συμμετοχές. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση που έγινε μέσω του Random.org αναδείχθηκε η τυχερή μας νικήτρια, που έχει ήδη ενημερωθεί, και είναι η κυρία

Κυριακή Καλαφάτη

 

Σας περιμένουμε σε επόμενους διαγωνισμούς ξανά!


Πριν από λίγες μέρες είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την ολοκαίνουργια ταινία Το Μικρό μου Πόνυ, γνωστό σε αρκετούς ως φιγούρα της Hasbro από τα παιδικά μας χρόνια.

Η υπόθεση της ταινίας:

Μία σκοτεινή δύναμη απειλεί το Ponyville και η πιο κουλ παρέα πόνυ του κόσμου αναλαμβάνει δράση, ξεκινώντας ένα συναρπαστικό ταξίδι, κατά τη διάρκεια του οποίου κάνουν νέους φίλους και αποδεικνύουν ότι η Φιλία είναι Μαγική!

Το Μικρό μου Πόνυ: Η ταινία έρχεται για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες από τη Spentzos Film και τα βιβλία της ταινίας κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Πρόκειται για μια παιδική μεν ταινία, με όλα τα “ροζ” κλισέ που μπορεί να θυμάστε, ωστόσο δεν θα μείνω εκεί. Ναι, είναι επίσης η προσπάθεια της μαμάς Hasbro να εμπορευματοποιήσει εκ νέου ένα προϊόν που έβγαλε πολλά, πολλά χρόνια πριν, για τα κοριτσάκια (το 1981 αν θυμάστε) και συνεχίζει να πουλάει. Αλλά ούτε και σ’ αυτό θα σταθώ.

Θα σταθώ μόνο στο γεγονός ότι σε μένα, ως παιδί, μπορεί να μην έλεγαν τίποτα απολύτως αυτά τα μικρά, γκλιτεράτα, ροζ πόνυ, αλλά στα δυο μου αγόρια κάτι λένε. Αν και επιλέγουν πολύ συχνά παιχνίδια και κινούμενα σχέδια πιο μπρουτάλ, με τούτα τα μικρά πόνυ κάθονται ως αποσβολωμένα στην οθόνη και παρακολουθούν. Και ειδικότερα το μικρότερο αγόρι μου, μαθαίνει και συμπεριφορές από τα κατά τα άλλα συμπαθή τετράποδα. Αν πρέπει λοιπόν να διαλέξω τί προτιμώ να ακούω από τα παιδιά μου – πίου, πίου, σε σκότωσα ή εμπρός φίλοι μου, η φιλία όλα τα νικάει – τότε θα διαλέξω το δεύτερο. Κάθε φορά.

Πάμε στα πιο χρήσιμα τώρα. Καλή η τηλεοπτική σειρά, δε λέω, αλλά αν μπορούν να επιλέξουν ένα βιβλίο ακόμη καλύτερα.

Στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος μπορείτε να βρείτε τη σειρά MY LITTLE PONY – Η ΤΑΙΝΙΑ που αποτελείται από τα παρακάτω βιβλία:

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ: Η ΤΑΙΝΙΑ

Μικρό μου Πόνυ: Το βιβλίο της ταινίας

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Η δύναμη της φιλίας

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Το πειρατικό πάρτι

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Τόμος Ζωγραφικής

Είναι όλα βιβλία για παιδιά ηλικίας 3+ ετών.

Γιατί λοιπόν σας τα είπα όλα αυτά; Μα γιατί ακολουθεί Διαγωνισμός!

H DYNAMH THS FILIAS cover

Μικρό μου Πόνυ η Ταινία – Η δύναμη της φιλίας

Σε αυτή την ιστορία οι φίλοι των Μικρών Πόνυ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τους «κακούς» της ταινίας. Ποια είναι η Διοικητής Τέμπεστ και γιατί έχασε την πίστη της στη φιλία; Ο Γκάρμπερ κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει ο πιο πιστός της βοηθός, θα τα καταφέρει; Οι δυο τους θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα σκοτεινά σχέδια του Βασιλιά Τυφώνα ή μήπως πάρουν μερικά πολύτιμα μαθήματα από τα Μικρά μου Πόνυ;

οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος και το OopsBlogara χαρίζουν σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του βιβλίου  “Το Μικρό μου Πόνυ: Η Ταινία – Η Δύναμη της Φιλίας” καθώς και μία φιγούρα Γοργονοπόνι!Γοργονοπόνυ
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι :

O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου 2017.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση που θα αναδείξει τον ένα (1) τυχερό.

 

 Αναλυτικότερα, οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  • To OopsBlogara και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος διεξάγουν διαγωνισμό στο τέλος του οποίου ένας (1) τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου “Το Μικρό μου Πόνυ: Η Ταινία – Η Δύναμη της Φιλίας” καθώς και μία φιγούρα Γοργονοπόνι.
  •  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού και το όνομα του νικητή θα δημοσιευθεί εδώ. Θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία του. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μας εντός 3 (τριών) ημερών, η κλήρωση θα γίνει ξανά.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο (κάτοικος Ελλάδος), άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του OopsBlogara καθώς και των συγγενών μας Α΄ βαθμού.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αφήσει ένα έγκυρο e-mail.
  • Το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το OopsBlogara διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Αποστολή/Παραλαβή δώρου: α) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος στο κέντρο της Αθήνας (Μασσαλίας 14, Αθήνα, καθημερινά 09:00-16:00), β) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος επαρχίας η αποστολή του βιβλίου θα γίνει με courier και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος.

 

Ο διαγωνισμός θα δημοσιευτεί και στα εξής sites: diagonismos.gr, nethall.gr, saveandwin.gr, kerdiseto.gr

#MyLittlePonyMovie  #epbooksgr

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

1 Comment

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up