Οτιδήποτε πρωτότυπο και παλαβό μου αρέσει και μου τραβάει τη προσοχή! Οτιδήποτε θα είχε κάποιος ενδοιασμό αν θα το βάλει εγώ στάνταρ θα το φορούσα ή θα το κρατούσα! Έτσι είναι όλη μου η ντουλάπα και τα αξεσουάρ μου! Δεν με φωνάζουν μάλλον τυχαία «παλαβή»….

Μία απλή κουρελού έγινε τσάντα για την παραλία ! Με 3 υλικά μπορείς να τη φτιάξεις σε χρόνο ντε-τε!

Sea BagFrom Rug!

Τι θα χρειαστείτε:

Μία μικρή κουρελού

Βελόνα και κλωστή

Ένα μαντήλι

Η διαδικασία είναι πολύ απλή…

tutorial sea rug bag

  1. Διπλώνουμε στο ύψος που θέλουμε. Να μοιάζει σαν τσάντα-φάκελος.
  2. Ράβουμε τις δύο ακριανές πλευρές της αριστερά & δεξιά.
  3. Τέλος παίρνουμε το μαντήλι και το στερεώνουμε επίσης στις 2 ακριανές πλευρές με κόμπους.

Θα δείτε πως στις άκρες της έχει κάτι σαν θυλάκια η κουρελού. Εκεί θα περάσετε το μαντήλι και θα κάνετε 2 γερούς κάμπους

Αυτό ήταν!

Αφού έχετε τελειώσει μπορείτε να τη διακοσμήσετε όπως εσείς θέλετε! Εγώ είμαι στη δεύτερη τσάντα η οποία έχει λίγο περισσότερη δουλίτσα γιατί αυτή τη φορά θα είναι για τη βόλτα… 🙂  Λίγο υπομονή και θα σας τη δείξω!

Δεν ξέρω αν θα το τολμούσατε, έμενα μου αρέσει πάρα πολύ!!! 😀

Επίσης θέλω να σας πω πως έκανα τα απαραίτητα τεστ αντοχής… Τη μία φορά τη γέμισα με τα κουβαδάκια του Κωνσταντίνου και όλα τα απαραίτητα του μικρού και την άλλη με τα δικά μας, πετσέτες, αντηλιακά κλπ… Δεν έπαθε τίποτα!!!

Αν «τολμήσετε» να τη φτιάξετε δεν θα σας πω καλή επιτυχία γιατί σίγουρα θα την έχετε μιας και είναι πάρα πολύ εύκολη!

*Το κόστος είναι πολύ μικρό. Για μία μικρή κουρελού από σούπερ μάρκετ έδωσα 3,50 ευρώ. Αυτό ήταν και το συνολικό κόστος της τσάντας!

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2010 και blogger από το 2011. Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι και να βλέπω τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και να το μεταδίδω - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

2 Σχόλια

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up