Πριν από πολύ καιρό έπεσα πάνω σ’ αυτό το infographic, και σκέφτηκα πόσο απλά και ωραία έδωσαν οι δημιουργοί αυτές τις τόσο χρήσιμες συμβουλές. Αφού λοιπόν ήρθα σε επαφή μαζί τους και πήρα την άδειά τους, το ανεβάζω με την ελπίδα, αν το σπίτι σας κάπου χρειάζεται βοήθεια, να σας βοηθήσει αυτό να βρείτε ακριβώς πώς να το διορθώσετε.Θέλουμε το σπίτι μας να είναι το πιο χαρούμενο μέρος στη γη. Αλλά στην πραγματικότητα, η σχέση μας με το σπίτι μας είναι πολύ περίπλοκη.
Καταρχήν, πρέπει να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του καλά – και τις ανάγκες του αλλά και πώς θα ήθελε να ζει. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφύγει τα πιο συχνά λάθη που κάνει κάποιος όταν επιλέγει το χώρο που θα ζήσει.Βλέπουμε λοιπόν ότι από τα σημαντικότερα που πρέπει να προσέξουμε (προφανώς) είναι το φυσικό φως και το πόσο καθαρό είναι ένα σπίτι. Τη “φωλιά” μας μπορούμε να τη φτιάξουμε και σε έναν μικρό χώρο, αλλά ένα ακατάσταστο σπίτι μπορεί να μας οδηγήσει ακόμη και σε κατάθλιψη.

Ένας χώρος οργανωμένος, με άπλετο φως και τα σωστά χρώματα μπορεί να κάνει θαύματα! Μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και να βελτιώσει τη ζωή μας. Το infographic παρακάτω έχει όλες τις απαραίτητες συμβουλές για να αλλάξουμε το κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας.
via

Για τους περισσότερους από μας, το σπίτι είναι ο χώρος που περνάμε τις περισσότερες ώρες εκτός δουλειάς. Πόσοι από μας γνωρίζαμε όμως ότι το μωβ συνδέεται με τη δημιουργικότητα, και άρα είναι ένα πολύ καλό χρώμα για το γραφείο του σπιτιού; Εγώ σίγουρα όχι.Έχετε εσείς παρόμοια tips; Ασχοληθήκατε με το χρώμα που θα έχουν τα δωμάτιά σας; Με τί κριτήρια κάνατε τις επιλογές σας; Πείτε μου στα σχόλια, και αφήστε μου τις συμβουλές σας!

Φιλάκια!
—- Το post δεν είναι διαφημιστικό για την εταιρεία που δημιούργησε το infographic, γράφτηκε καθαρά ενημερωτικά. —-
Feel free to share!
Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

1 Comment

  1. Πολύ όμορφο το γράφημα και πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες του! Αξίζει να ασχοληθούμε με το πώς θα κάνουμε καλύτερους τους χώρους όπου περνάμε την ημέρα μας. Έτσι η καθημερινότητα όλων θα είναι ομορφότερη! 🙂

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up