Ο Γενάρης κι ο Φλεβάρης είναι δυο υπέροχοι μήνες για το σπιτικό μας. Βγαίνουμε σιγά σιγά από λειτουργία Christmas mode και μπαίνουμε σε λειτουργία Happy Birthday και Party mode! Μαζέψαμε τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια αλλά ΔΕΝ κατεβάσαμε τα αυτοκόλλητα από τους τοίχους και τις πόρτες ακόμη… Ο Δημήτρης αρνείται πεισματικά και ρωτάει συνέχεια πότε θα χιονίσει!


Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε τα δεύτερα γενέθλια του Αποστόλη-Ραφαήλ, και τον επόμενο μήνα τα πέμπτα γενέθλια του Δημήτρη. Τα γενέθλιά τους έχουν σχεδόν έναν μήνα διαφορά και φέτος προβλέπεται χαλαρό τρεξιματάκι ως τότε!Ψάχνω λοιπόν για ιδέες σε διάφορα sites και βρίσκω εξαιρετικά πραγματάκια! Σας έχω εδώ κάποια από αυτά που είδα:

Ανθομέλι: Ώρα για παιδικό πάρτυ! 
που νομίζω ότι είναι από τις πληρέστερες και πολυποίκιλες λίστες επί του θέματος!


Paidiko Party.gr 
με ιδέες που καλύπτουν όλο το πάρτυ (προσκλήσεις, φαγητό, θέμα πάρτυ) και προτάσεις αν θέλετε να το διοργανώσει κάποιος άλλος

beefun  
με προτάσεις για τα προσκλητήρια, τα δωράκια, τη διακόσμηση και άλλα

e-party.gr  
με πολύ ωραίες εναλλακτικές ιδέες, αν θέλετε τα γνωστά θέματα αλλά with a twist

littledeco.gr 
με υπέροχες διακοσμητικές ιδέες και προτάσεις που σίγουρα θα τις επέλεγα αν κανόνιζα χωρίς τον “ξενοδόχο”…

Anna Maria Barouh.gr 
με μεγάλη ποικιλία σε ιδέες για το μπουφέ του πάρτυ

MAMA’S PARTY
με συνταγές και διακοσμητικές ιδέες

Φυσικά, υπάρχει ακόμη μεγάλη πληθώρα από ιδέες και προτάσεις, εγώ σας έβαλα ενδεικτικά κάποιες.

Για το μικρούλη μας θα είναι σχετικά εύκολη η οργάνωση. Θα είναι μια γιορτή σε αυστηρά οικογενειακό κύκλο, με μόνη εξαίρεση μια πολύ καλή μας φίλη, που λατρεύει τα παιδιά μας όσο σχεδόν και το δικό της παιδί. Την τούρτα του θα την φτιάξω εγώ, κι έχω ήδη τη βασική ιδέα. Μεζεδάκια, χυμοί, και όλα τα παρεμφερή θα είναι σε μπουφέ και θα οργανωθούν/ετοιμαστούν την ίδια μέρα για να είναι φρέσκα.

courtesy of Natthawut Kulnirundorn

Για το Δημητρό μας όμως μπαίνουμε σε μια άλλη εποχή! Αυτή του παιδικού πάρτυ! Ήδη ζήτησε μόνος του να καλέσει τους φίλους του στο σπίτι για να παίξουν και φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να του το αρνηθούμε! Από σήμερα λοιπόν άρχισαν οι λίστες. Τί υλικά για πάρτυ έχουμε ήδη και τί χρειάζεται να συμπληρώσουμε.Πόσα και ποιά παιδάκια θα καλέσει, τί δωράκια θα διαλέξει για να τους δώσουμε, τί concept θα έχει (μεγάλη αγωνία… ταρατατάαααα… για τρίτη συνεχή φορά, με μεγάλη επιτυχία, κερδίζει ο Mc Queen! Τί πρωτότυπο, ε; Δεν πειράζει, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία).

Ξεκινάω λοιπόν άμεσα το σχεδιασμό και την υλοποίηση! 

Φιλιά!


Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

1 Comment

  1. Α! Α! Α! Θα σε μαλώσω! Xα! Xα! Ξέχασες τα Ανθομέλάκια! Πέραν τις πλάκας, έχουμε πολλές πολλές ιδέες για πάρτυ θεματικά ή μη στο blog!!! Πέρασε μια βόλτα! Φιλιά!
    Kathy by anthomeli

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org