Πριν από λίγους μήνες σας είχα γράψει σχετικά με το OurPact, μια εφαρμογή που μας έχει σώσει από μεγάλους καβγάδες στο σπίτι. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ. Η εφαρμογή αυτή λοιπόν, αλλάζει από αύριο!

Τι είναι το OurPact

Το OurPact ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, με στόχο να κάνει την ψηφιακή συνύπαρξη γονέων και παιδιών πιο εύκολη. Από τότε ως τώρα, αγκαλιάστηκε με μεγάλη αποδοχή και εμπιστοσύνη από τους γονείς.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εφαρμογή για iPhones, iPads, και iPods. Η δουλειά της είναι να κάνει πολύ εύκολη την οριοθέτηση του χρόνου που περνούν τα παιδιά στις κινητές τους συσκευές. Μπορείτε να δημιουργήσετε προγράμματα ή να μπλοκάρετε την πρόσβαση σε Internet και εφαρμογές σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ήρθε για να δημιουργήσει ισορροπία ανάμεσα στα οφέλη και τους κινδύνους από τη χρήση της τεχνολογίας.

oopsblogara-ourpact-allazei-1

Τι θα συμβεί

Η ομάδα του OurPact λοιπόν θέλει να προσθέσει νέα χαρακτηριστικά αλλά και περισσότερο προσωπικό. Αποφασίστηκε έτσι να γίνει μια αμειβόμενη υπηρεσία, ξεκινώντας από αύριο. Μην φανταστείτε κανένα τρελό ποσό, θα είναι το κόστος μόνο $1.99 το μήνα, για απεριόριστη πρόσβαση.

Αν λοιπόν θέλατε να χρησιμοποιήσετε κάποια στιγμή αυτήν την εφαρμογή, αλλά δεν θέλετε να πληρώσετε το ποσό, προλάβετε σήμερα να κάνετε την εγγραφή σας.

Η εφαρμογή είναι προσβάσιμη για τους γονείς μέσω Web (όπου κάνουμε όλες τις ρυθμίσεις), με αντίστοιχες εφαρμογές σε Android & iOS για τα παιδιά μας.

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up