Φέτος άνοιξε στην περιοχή μου ένα κατάστημα με είδη καθαρισμού. Τέτοια καταστήματα υπάρχουν πολλά θα μου πείτε. Συμφωνώ. Αλλά όχι ακριβώς σαν αυτό. Ο λόγος λοιπόν που αφιερώνω χρόνο για να γράψω γι’ αυτό το συγκεκριμένο μαγαζί (το Now Smart Shopping, εξ’ ου και ο τίτλος), είναι η ιδιοκτήτριά του, η Κατερίνα.

Το ατού του Now Smart Shopping

Η Κατερίνα είναι και η ίδια μαμά δυο αγοριών, είναι σύζυγος, είναι εργαζόμενη, είναι νοικοκυρά. Είναι μια γυναίκα που θα σηκωθεί να βάλει το φαγητό να ψήνεται σιγά σιγά στις τεσσερισήμισι το πρωί για να είναι έτοιμο όταν θα φύγει για τη δουλειά, και να βρουν φαγητό τα παιδιά γυρίζοντας.
Είναι μια γυναίκα που ακόμη κι αν λες πως εξαντλείται από την κούραση, θα τη δεις χαμογελαστή. Είναι μια γυναίκα που θα βρει πάντα έναν καλό λόγο να σου πει. Ειδικά αν καταλάβει ότι τον έχεις ανάγκη. Είναι μια γυναίκα που θα σε ρωτήσει τί κάνεις, πώς είσαι, από πραγματικό ενδιαφέρον, όχι γιατί θέλει να σου πουλήσει, ή να κουτσομπολέψει. Είναι μια γυναίκα που θα ήθελες να αγκαλιάσεις (ή στην περίπτωση των παιδιών μου, ν’ αφήσεις να σε αγκαλιάσει).

Όταν λοιπόν “έστηνε” το μαγαζί, μου είχε αρέσει αρχικά το ότι με χαρά μας επέτρεψε να ρίξουμε μια ματιά στα προϊόντα που έβαζε. Με χαμόγελο απάντησε στις ερωτήσεις μου, κι ας είχε δουλειά, κι ας μην είχε “ανοίξει” ακόμη κανονικά το μαγαζί. Εκεί με κέρδισε. Γιατί είχε μια αύρα τέτοια, που θα μπορούσα να κάτσω και να πιω και καφέ μαζί της. Γιατί σε μια περίοδο που τα μαγαζιά κλείνουν το ένα μετά το άλλο, εκείνη το ρίσκαρε, τόλμησε να κάνει το βήμα.

Αυτή λοιπόν είναι η Κατερίνα. Και αυτό είναι το μαγαζί της.

Θα βρείτε προϊόντα όπως αυτά του σούπερ μάρκετ, σε πολύ καλές τιμές. Άλλα θα σας ταιριάξουν, άλλα δεν θα σας κάνουν, όπως ακριβώς και στο σούπερ μάρκετ. Είναι σίγουρο όμως, ότι αν πάτε την ώρα που είναι η Κατερίνα εκεί, θα ξαναπάτε. Ειδικά αν είστε σαν κι εμάς, που θέλουμε να στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις, όταν το αξίζουν. Γιατί έχει αυτό το κάτι βρε αδερφέ!

Κι αν αναρωτιέστε γιατί της κάνω διαφήμιση, διευκρινίζω ότι δεν είναι διαφήμιση επί πληρωμή ή με όποιο άλλο αντάλλαγμα. Διαφήμιση κάνω γιατί εγώ πρώτη έμεινα ευχαριστημένη.

Το κατάστημα θα το βρείτε στην Καλλιθέα, στην οδό Δημοσθένους 98, τηλ. 210 9510531. Παρακάτω θα δείτε από το φυλλάδιό τους κάποια από τα προϊόντα που θα βρείτε. Το βάζω απλώς ενδεικτικά, για να έχετε μια εικόνα.

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up