Γιατί η ζωή… θέλει μόνο μια αγκαλιά!!!

Η Κατερίνα Αναστασίου και η επιχείρηση της Now Smart Shopping στηρίζουν την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ, που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αργυρούπολης, στις 14/5/2018.

Για την Κατερίνα σας είχαμε γράψει και στο παρελθόν. Το Μάρκετ της Κατερίνας Αναστασίου Now Smart Shopping προσφέρει σε όλους τους πελάτες του ποιότητα και καλές τιμές. Κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των πελατών της (τράπεζες, εμπορικές επιχειρήσεις, ιατρεία και ιατρικά κέντρα, σχολεία, κέντρα αισθητικής, γυμναστήρια, επιχειρήσεις εστίασης και ιδιώτες με μαζικές παραγγελίες) με μια καλή σχέση ποιότητας – τιμής. Κι αυτή η σχέση ενισχύεται συνεχώς, και μετά την πώληση. Δεν θα μπορούσε λοιπόν η Κατερίνα να λείπει από μια τόσο ιδιαίτερη και σημαντική διοργάνωση.

Εδώ και σχεδόν μία διετία, έχει ξεκινήσει ο Σύλλογος «Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με «Ειδικές Ανάγκες» – Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι» μια εκστρατεία, με ένα και μόνο σκοπό.

Να αναδείξει ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι, άνθρωποι με «ειδικές ανάγκες», αλλά μόνο Άνθρωποι! Ο χώρος που έχει επιλεγεί για τη διοργάνωση της Επίδειξης Μόδας είναι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αργυρούπολης «Αργοναύτες». Η εκδήλωση γίνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού.smart-shopping-amea-invite_1

Οι συμμετέχοντες

Κεντρική παρουσία είναι η Πρόεδρος του Συλλόγου και πρώην Μις Ελλάς, Σύλβια Αντώναρου, που λαμβάνει μέρος και καθημερινά εμπνέει πολλούς. Στο κλειστό των «Αργοναυτών» στην Αργυρούπολη δεν θα χειροκροτήσουμε αθλητές, με πάθος για το αγαπημένο τους άθλημα. Θα έχουμε την μοναδική ευκαιρία να χειροκροτήσουμε και να υποκλιθούμε στο μεγαλείο ανθρώπων σπάνιων. Ανθρώπων, που θα μας διδάξουν πως δεν υπάρχουν άνθρωποι διαφορετικοί, παρά μόνο Άνθρωποι.

Σε αυτή την Επίδειξη Μόδας υψηλών προδιαγραφών, με ρούχα καταξιωμένων Σχεδιαστών Μόδας (τα οποία προσφέρουν αφιλοκερδώς) θα συμμετέχουν εστεμμένες Star Ελλάς και Miss Ελλάς, αλλά και ενήλικα παιδιά ΑΜΕΑ από διάφορους συλλόγους.

Θα συμμετέχουν επίσης και γνωστοί Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες, παρέα με αθλητές με Ειδικές Ανάγκες. Όλοι μαζί θα εμφανιστούν μπροστά στο κοινό. Όλοι μαζί θα στείλουν το μήνυμα ζωής, το μήνυμα της θέλησης και της σιγουριάς ότι έχουμε όλοι μία θέση στην κοινωνία, δίπλα ο ένας στον άλλο.smart-shopping-amea-_1

Υποστηρικτές

Πολύτιμοι συμπαραστάτες σε αυτή τη δράση του συλλόγου «Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με «Ειδικές Ανάγκες» – Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι» είναι ο Δήμος Αργυρούπολης (ο Δήμαρχος κος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο Διευθυντής Γραφείου Δημάρχου – Γραφείο Τύπου – Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, κος Φώτης Μάνδαλος) αλλά και ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ κος Γιώργος Καλιντέρης. Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και την αμέριστη στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες.

Συνεργάτες σε αυτό το όραμα κοινωνικοποίησης των παιδιών είναι : η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της βραδιάς κα Άννα Τσιάλτα, η κα Τάνια Νικολοπούλου και η κα Ελίνα Παπαχαραλάμπους στο συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις και η υπεύθυνη back stage και ταμείου του Συλλόγου κα Μαίρη Σίμου-Ρουμελιώτη.

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up