Γενικά από σελίδες του Facebook και από ηλεκτρονικά καταστήματα κάνω αγορές συχνά. Παπούτσια όμως δεν είχα αγοράσει μέχρι τώρα, ώσπου ερωτεύτηκα αυτές τις μπότες από το I Love Shoes!

Το παπούτσι είναι δύσκολη αγορά. Συνήθως πρέπει να το προβάρεις, να δεις αν σου είναι άνετο, αν το νούμερο είναι το σωστό, και φυσικά να το περπατήσεις. Πόσο μάλλον οι μπότες, που τον χειμώνα δεν φοράς πάντα λεπτή κάλτσα όταν πιάσουν τα κρύα, και παίρνεις και ένα νουμεράκι πάνω.

Αυτή τη φορά απλά τόλμησα! Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά! Μία που είδα από τη σελίδα I Love Shoes τη φωτογραφία με τις μπότες και στο χρώμα που αγαπώ (γκρι) και μια που έστειλα μήνυμα κατευθείαν!

via

Εντυπωσιάστηκα για 2 λόγους

Πρώτα απ’ όλα, η ανταπόκριση και η εξυπηρέτηση ήταν άμεση! Οι ερωτήσεις μου έπεφταν η μία μετά την άλλη και οι απαντήσεις ερχόντουσαν την ίδια στιγμή!

Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν πως οι μπότες θα ερχόντουσαν (όπως και ήρθαν) σε 2 μέρες σπίτι μου χωρίς έξοδα αποστολής!

Σκέψεις

Σκεφτόμουν αν έκανα καλή επιλογή, αν θα ήταν από κοντά το ίδιο ερωτεύσιμες και φυσικά αν όντως το νούμερο ήταν το σωστό. Είχα εναλλακτικές, όπως για παράδειγμα να τις χαρίσω, αλλά κατά βάθος τις ήθελα εγώ αυτές τις μπότες!

Έφτασαν!

Και έφτασε η μέρα που το courier μου χτύπησε την πόρτα και πήρα τις μπότες στα χέρια μου!

Μπήκα στο ασανσέρ και απλά άρχισα να σκίζω το δέμα σαν μικρό παιδί! Με το που μπήκα σπίτι, έβγαλα τις μπότες από το κουτί τους και τις φόρεσα!

Ναι!!!!!!!! Ήταν ακριβώς όπως τις είδα στη φωτογραφία και στο σωστό νούμερο!!! Ήταν ακόμα καλύτερες από κοντά και πάρα –πάρα πολύ ζεστές γιατί έχουν αυτή την υπέροχη «γούνα» μέσα έξω!

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σελίδα του I Love Shoes και αν σας αρέσει κάποιο ζευγάρι σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το παραγγείλετε και να μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις! Η εξυπηρέτηση τους είναι άμεση! Εγώ έμεινα σαφώς ικανοποιημένη από την αγορά μου, και ήταν μια καλή αρχή για να προχωρήσω και στην επόμενη.

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2010 και blogger από το 2011. Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι και να βλέπω τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και να το μεταδίδω - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up