«Μαμά, μου μίκρυνε η φόρμα! Κοίτα πόσο μεγάλωσα!» και σκέφτομαι «πάαααλι…». Δεν τρώνε φαγητό αυτά τα παιδιά, λίπασμα τους ρίχνουμε! Ένα πόδι που κοντεύει να φτάσει το δικό μου σε νούμερο παπουτσιού (σημειωτέον, δύο πόδια έχει το παιδί), ένα μπόι που κοντεύει να με φτάσει και είναι μόνο στα έξι!

Κάθε τέλος εποχής αυτό το χάλι. Να βγαίνουμε με κοντά πατζάκια, κοντά μανίκια και στενά παπούτσια. Ναι, δεν είμαστε οι μόνοι μ’ αυτό το προνόμιο, βλέπω σχεδόν όλους τους συμμαθητές του στο ίδιο στυλ. Λες και ξαφνικά μέσα σ’ ένα μήνα σηκώνουν τόσο μπόι που όλα αλλάζουν μέγεθος!

oopsblogara-boy-growing

Και τί να τους αγοράσεις τώρα, που είναι ακόμη στη μετάβαση και δεν στέκονται σε ένα μπόι για μεγάλο διάστημα; Και κυκλοφορούμε… ένα χάρμα οφθαλμών! Κάθε χρόνο το ίδιο θέμα, και κάθε χρόνο δεν μπορώ να υπολογίσω το σωστό μέγεθος όταν αγοράζουμε τα καλοκαιρινά και τα χειμωνιάτικα ρούχα τους.

Έτσι καταλήγουμε πάντα το ένα από τα δύο αγόρια να φοράει το χειμώνα ρούχα που του είναι δυο νούμερα μεγαλύτερα από το κανονικό (γιατί έλα τώρα, θα μεγαλώσει, ένα νούμερο μεγαλύτερο πάρτα) και ξαφνικά, ναι, μεγαλώνει, τόσο που πια δεν του κάθονται σωστά τα ρούχα, και το άλλο αγόρι φοράει καλοκαιρινά που του είναι λίγο, σαν κολάν να πεις, σαν ποδηλατικό παντελονάκι να πεις, όπως και να το πεις στενά του είναι.

Για τα παπούτσια, ας μη μιλήσω καλύτερα! Θέλουμε πολλά χαρτομάντηλα για τόσο δάκρυ!

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

2 Σχόλια

  1. Πόσο δικαιο έχεις!!!!! Όλα τα ρούχα είναι σαν ξένα πάνω τους! Ποτέ δε μπορεσα να πετύχω το “σωστο” νουμερο, 1ον γιατι το 1+ πέφτει μεγάλο στη μια κ ισα-ισα (προς μικρό) στην άλλη κ ειναι και διδυμες….2ον γιατι δεν καθονται με τιποτα να δοκιμασουν πριν ψωνισουμε…και η λιστα όλο κ μεγαλώνει! Ένα χάλι μαυρο!

    • Στην αρχή ήταν κάπως αστείο, να τα βλέπεις να φοράνε “λίγο” παράταιρα ρουχαλάκια αλλά από τα τέσσερα και μετά που είναι πλέον κάθετοι στο τί τα βολεύει και τί όχι, άστα, ένα δράμα η κατάσταση! Είμαστε συνέχεια στο “εντάξει γι΄αυτό το μήνα”!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up