Update!

Ο διαγωνισμός μας έληξε! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές!

Στο σύνολο είχαμε 129 συμμετοχές από τις οποίες ήταν έγκυρες οι 126. Οι τυχερές είναι:

  η κυρία Anna Dargonaki για το βιβλίο της Κατερίνας ΜανανεδάκηΤου Google η μάνα κάθεται!”

και η κυρία ElpidaTouventzidou για το βιβλίο “Αισώπου… παρα-μύθοι” από τον Αριστείδη Δάγλα.

Πάντα καλότυχες κυρίες μου!

Για τις λεπτομέρειες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail.

oopsblogara-livanis-Collage

Η εβδομάδα μας ξεκινάει με έναν διαγωνισμό για να εγκαινιάσουμε τη συνεργασία με τις Εκδόσεις Λιβάνη. Εσείς πόσο χρόνο αφιερώνετε για να διαβάσετε ένα βιβλίο καθημερινά; Δεν μιλάμε μόνο για παιδικό βιβλίο, θέλουμε και βιβλία ενηλίκων.

Προσωπικά, δεν βρίσκω κάθε μέρα χρόνο. Εκτός αν κάτι μου τραβήξει την προσοχή, όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Πήρα στα χέρια μου ένα βιβλίο διαβάζοντας μόνο το οπισθόφυλλο (συνήθως πρέπει να διαβάσω τρεις σελίδες – αρχή, μέση, τέλος, για να αποφασίσω αν μπορεί να με “κρατήσει” το βιβλίο ή όχι.

oopsblogara-giveaway-livanis 2

Αρχίζω να διαβάζω. Στη σελίδα 11 αρχίζω να χαμογελάω. Στη σελίδα 15 μου φεύγει ένα πνιχτό γελάκι και στη 17 γελάω δυνατά. Μέχρι την 25 έχω τρανταχτεί από τα γέλια δυο τρεις φορές, τόσο που τα παιδιά με ρωτάνε τι έπαθα. Και τι να τους πω; Ότι η μάνα τους διαβάζει και είναι σαν να βλέπει μέσα από καθρέφτη μια δικιά της μέρα; Εντάξει, μπορεί να μη ζω σε μεζονέτα στην Πεντέλη, αλλά ορίστε, υπάρχουν κι άλλες που μαζεύουν την κατρουλοπισίνα στο μπάνιο! Σημερινά πράγματα, βγαλμένα από τη ζωή είναι αυτά!

Και μπορεί να υπάρχει μια ενδιαφέρουσα τροπή προς το τέλος, αλλά και πάλι, ποιος μου λέει ότι δεν γίνεται κι αυτό στην πραγματικότητα; Ε;

Ο λόγος για το νέο βιβλίο της Κατερίνας ΜανανεδάκηΤου Google η μάνα κάθεται!” από τις Εκδόσεις Λιβάνη. Το πήρα στα χέρια μου στις τρεις το μεσημέρι και το άφησα μόλις το τέλειωσα, στις οκτώμισι το βράδυ.

Το θέμα

Η Ελληνίδα Μάνα και σύζυγος, που πλένει, σκουπίζει, δουλεύει, νοικοκυρεύει, μαζεύει τα αμάζευτα και ανησυχεί για όλους και για όλα, κάνει ΤΩΡΑ θριαμβευτική είσοδο ΚΑΙ στο Ίντερνετ! Παιδιά, σκυλιά, άντρας, διευθυντής, οικονομική κρίση, αγωνίες, νεύρα, φωνές, φασαρίες, τσακωμοί, κινητά, ψηφιακές απιστίες, Facebook, Twitter, Instagram, iCloud και άι χάσου, παλιοζωή, παλιόκοσμε και παλιοκοινωνία. Το βιβλίο που θα σε κάνει πρωταγωνίστρια KAI στα social media.

Η πιο αστεία, ανατρεπτική, απρόβλεπτη και εντελώς βγαλμένη από τη ζωή μας ιστορία που διαβάσατε ποτέ. Κάντε like, κοινοποιήστε και διαδώστε ότι η ψηφιακή επανάσταση της Ελληνίδας Μάνας ξεκίνησε και θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας!


Και πάμε στο επόμενο πολύ ωραίο βιβλίο, που διαβάσαμε ξανά και ξανά! Πρόκειται για μια ανατρεπτική, εναλλακτική θεώρηση τριών γνωστών µύθων του Αισώπου, με τίτλο “Αισώπου… παρα-μύθοι” από τον Αριστείδη Δάγλα.

Οι αξίες της συντροφικότητας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης, περισσότερο επίκαιρες από ποτέ, έρχονται να ακονιστούν και να αναδειχθούν, µέσα από την ανατροπή του νοηµατικού ιστού των τριών µύθων του Αισώπου Ο Τζίτζικας και τα Μυρµήγκια, Η Αλεπού και η Καρακάξα, Η Αλεπού κι ο Πελαργός.

Η πολύ ωραία εικονογράφηση της Λιάνας Δενεζάκη κάνουν την ανάγνωσή του τόσο εύκολη ακόμη και για τα παιδιά που δεν μπορούν μόνα τους να διαβάσουν.

Τα αγόρια κάθισαν μαζί, συμμετείχαν με επιφωνήματα και το διασκέδασαν ως το τέλος!

Ο διαγωνισμός

Είναι λοιπόν μεγάλη μας χαρά να μπορούμε να δώσουμε ως δώρο αυτά τα δύο βιβλία με την ευγενική χορηγία των Εκδόσεων Λιβάνη σε δύο τυχερούς!

Για να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι:

α) Να κάνετε δημόσια κοινοποίηση την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ και

β) Να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα συμμετοχής.

O διαγωνισμός θα δέχεται συμμετοχές μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2016.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονική κλήρωση που θα αναδείξει τους τυχερούς νικητές που θα κερδίσουν από ένα βιβλίο από τις Εκδόσεις Λιβάνη.

 Αναλυτικότερα, οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

 • To Oops… Blogara! και οι Εκδόσεις Λιβάνη διεξάγουν διαγωνισμό στο τέλος του οποίου δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο.
 •  Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού, τα ονόματα των νικητών θα δημοσιευθούν στο παρόν post και πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους. Σε περίπτωση που οι νικητές δεν επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 3 (τριών) ημερών, η κλήρωση θα γίνει ξανά.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο (κάτοικος Ελλάδος), άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών του Oops… Blogara! καθώς και των συγγενών μας Α΄ βαθμού.
 • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε αφήσει ένα έγκυρο e-mail.
 • Τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το Oops… Blogara! διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Αποστολή/Παραλαβή δώρου: α) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής η παραλαβή του βιβλίου θα γίνει από τις Εκδόσεις Λιβάνη (Σόλωνος 98 & Ιπποκράτους), β) σε περίπτωση που ο νικητής είναι κάτοικος επαρχίας η αποστολή του βιβλίου θα γίνει από τον δωροθέτη και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο, δηλαδή τις Εκδόσεις Λιβάνη.

(To Like στη σελίδα των Εκδόσεων Λιβάνη και στη σελίδα του Oops… Blogara! στο Facebook δεν είναι υποχρεωτικά για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, αν όμως θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα μας και επόμενους διαγωνισμούς, μπορείτε να το κάνετε πατώντας ακριβώς από κάτω).

 

Φόρμα Συμμετοχής

Ο διαγωνισμός θα δημοσιευτεί και στα εξής sites: diagonismos.gr, nethall.gr, saveandwin.gr, kerdiseto.gr

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

15 Σχόλια

 1. ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Reply

  αυτα ειναι δωρα για τι πιτσιρικια

 2. ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Reply

  διαβασμα κ παλι διαβασμα

 3. Δώρα Πουγγία Reply

  Πολύ ενδιαφέροντα βιβλία για να μην προσπαθήσει κάποιος να τα κερδίσει! 🙂

 4. ερμιονη τσαπακιδου Reply

  υπεροχο δωρο!ευχαριστουμε!

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up