Φτιάξτε κι εσείς το δικό σας φωτεινό συννεφάκι για το παιδικό δωμάτιο, με ελάχιστα υλικά!

Τα πρωτοβρόχια μας έδωσαν έμπνευση και φτιάξαμε ένα γλυκό φωτεινό συννεφάκι για το δωμάτιο του Κωνσταντίνου! Τον ονομάσαμε Συννεφούλη και το χαμηλό φως του, και είναι ιδανικός για να του κρατάει συντροφιά μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.

Φωτεινό Συννεφάκι by oopsblogara

Τι θα χρειαστούμε

 • Ένα χοντρό χαρτόνι (εμείς κόψαμε από μία κούτα)
 • Βαμβάκι
 • Κόλλα
 • Ψαλίδι
 • Μαρκαδόρο μαύρο
 • Λαμπάκια σταθερά, μικρή σειρά (εμείς τα είχαμε προμηθευτεί από τα καταστήματα IKEA πέρυσι και είναι με μπαταρία. Επίσης, έχουν πολύ χαμηλό κόστος!)

Πως θα το φτιάξετε

 1. Κόβουμε το χοντρό χαρτόνι σε σχήμα σύννεφου.
 2. Παίρνουμε την κόλλα μας και απλώνουμε πάνω στο συννεφάκι μας. Δεν χρειαζόμαστε πολύ! Τόσο, όσο…
 3. Στη συνέχεια, απλώνουμε το βαμβάκι πάνω να κολλήσει καλά. Εμείς, καθώς φάνηκε, δεν είχαμε αρκετό και μας βγήκε αραιό το συννεφάκι μας 😉
 4. Μετράμε τα λαμπάκια μας και υπολογίζουμε να πιάσει γύρω – γύρω, όλο το συννεφάκι. Σημαδεύουμε και ανοίγουμε τρύπες με ένα μολύβι στο πίσω μέρος.
 5. Με τον μαύρο μαρκαδόρο, προσεκτικά και με λίγη υπομονή, ζωγραφίζουμε πάνω στο βαμβάκι (αφού θα έχει κολλήσει πρώτα) τα ματάκια του και το στόμα του. Εμείς ζωγραφίσαμε και μαγουλάκια 😉
 6. Τέλος τοποθετούμε τα λαμπάκια στις τρύπες που είχαμε ανοίξει. Αν το καλώδιο δεν «κάθεται» μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σελοτέιπ ή οποιαδήποτε κολλητική ταινία, για να τα κολλήσουμε και να μη φαίνονται.

Αυτό ήταν!!!

Το φωτεινό συννεφάκι σας είναι έτοιμο! Είμαι σίγουρη πως θα αρέσει πολύ στα παιδιά!

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2010 και blogger από το 2011. Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι και να βλέπω τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και να το μεταδίδω - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

2 Σχόλια

  • Καλημέρα Ελπίδα! Ναι, γίνεται πάρα πολύ εύκολα και δεν θέλει και πολύ χρόνο

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up