Ναι αυτό είναι κάτι που μας λένε πολύ συχνά τα παιδάκια μας! Εγώ το ακούω σχεδόν κάθε μέρα και κάθε φορά σκέφτομαι αν πραγματικά είμαι ή όχι… Αν πραγματικά μου αξίζει ο τίτλος που μου δίνει με τόση αγάπη και κάθε φορά που το ακούω γεμίζω με τύψεις.

Τύψεις γιατί σε μάλωσα, σε έκανα να κλάψεις όταν σε έβαλα τιμωρία ή σου ύψωσα τον τόνο της φωνής μου… Πως θα μπορούσα να είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου αφού υπήρξαν στιγμές που σε στενοχώρησα, που με έφτασες στο αμήν και σε άφησα στη γιαγιά για να ηρεμίσω ;

you are the best mom

Από την άλλη πάλι σκέφτομαι, και γιατί να μην είμαι;

Βεβαίως και είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου στα δικά σου τα ματάκια. Κάθε μέρα προσπαθώ και βάζω όλο μου το «είναι» για να είσαι καλά και ευτυχισμένος. Κάθε μέρα ξεπερνάω τον εαυτό μου και προσπαθώ κάθε λεπτό για να είμαι η καλύτερη μαμά.

Δεν γεννήθηκα όπως συνηθίζω να λέω με το manual της καλύτερης μαμάς! Μαθαίνω από εσένα όπως κι εσύ από εμένα!

Να σου πω κάτι μικρέ…;

Και η δική μου η μαμά ήταν και είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου!!!Κι εμένα με μάλωνε, με είχε βάλει και τιμωρία, κι εγώ την έφτανα στα όρια της ΑΛΛΑ ότι έκανε το έκανε πάντα για το καλό μου!

Τώρα πια την ευγνωμονώ για όλες εκείνες τις φορές που με έβαλε τιμωρία, που δε άφησε να βγω έξω και που με στενοχώρησε. Εκείνη ήξερε καλά τι έκανε… Έβλεπε λίγο πιο μακριά από εμένα. Τα μάτια μιας μαμάς μπορούν να δουν πράγματα που κανένα παιδί δε μπορεί να δει.

Το ίδιο κάνω κι εγώ κάθε μέρα και κάθε λεπτό!

Προσπαθώ για το καλύτερο!

Ναι, λοιπόν είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου !

Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις, κι αν ποτέ διαβάσεις αυτό το κείμενο, θέλω να σου αποκαλύψω το μικρό μου μυστικό…

«Κάθε φορά που σε έκανα να κλάψεις για το καλό σου, μέσα μου εγώ έκλαιγα με λυγμούς! »

Καμία μαμά δε γεννήθηκε η τέλεια μαμά! Όλες όμως θέλουμε το καλύτερο για τα μικρά μας πλασματάκια!

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2010 και blogger από το 2011. Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι και να βλέπω τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και να το μεταδίδω - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up