Κάντε του φέτος την έκπληξη! Όλες γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αγοράσετε ξεχωριστά δώρα για τον καλό σας για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Και εκτός από το να βρείτε κάτι μοναδικό, πρέπει αυτό το δώρο να ταιριάζει στο χαρακτήρα ή τα ενδιαφέροντα του. Αυτές είναι οι δικές μας προτάσεις για αυτήν την ξεχωριστή ημέρα φέτος.valentines-day-gifts-for-him-oopsblogara-pin

Δημιουργικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Κάθε φορά που ένας άντρας διαλέγει δώρο για μια γυναίκα, φοβάται μη δει μια ξινίλα στο αγαπημένο του πρόσωπο, επειδή δεν της αρέσει το δώρο.  Πάλι καλά που υπάρχουν και οι ασφαλείς επιλογές, δηλαδή. Ευτυχώς, δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άντρες μας. Δεν έχει τόση σημασία τί αγοράζετε, θα είναι εξαιρετικά ευγνώμων που τον σκεφτήκατε.

valentine's-day-for-him-oopsblogara-sport-roloi
Μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση στα 59,90€
valentine's-day-for-him-oopsblogara-skoufos
Μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση στα 18,90€
valentine's-day-for-him-oopsblogara-gialia
Μπορείτε να τα αγοράσετε με έκπτωση στα 16,90€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Απλά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Πραγματικά, οι γυναίκες μπορούμε μερικές φορές να είμαστε πολύ σκληρές. Οι άντρες μας μπορούν να είναι χαρούμενοι για ένα κουτί με μια ποικιλία ξηρών καρπών, ενώ εμείς μπορεί να μισούμε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι γιατί το σχήμα του είναι λάθος. Το απλό δώρο για έναν άντρα δεν είναι απαραίτητα και κακό δώρο.

valentine's-day-for-him-oopsblogara-kafe-roloi
Μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση στα 49,90€
valentine's-day-for-him-oopsblogara-oxford-loafers
Μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση στα 29,00€

 

Εύκολα δώρα με μηνύματα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι πανάκριβο. Κάντε τη διαφορά και απλά προσθέστε κάτι προσωπικό στο δώρο που θα πάρετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα πουκάμισο ή ένα ζευγάρι παπούτσια που θέλει πολύ, αλλά να βάλετε κι ένα όμορφο μήνυμα αγάπης στο κουτί. Δεν θα το εκτιμούσε;

Βάλτε μπροστά τη δημιουργικότητά σας και μη φοβάστε! Θα το λατρέψει! Οποιοδήποτε δώρο μπορεί να γίνει ιδιαίτερο αν προσθέσετε την αγάπη σας σ’ αυτό και το καλύτερο πράγμα με τα σημειωματάκια αγάπης είναι ότι πηγαίνουν με κάθε δώρο.

valentine's-day-for-him-oopsblogara-mauro-roloi
Μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση στα 49,90€
valentine's-day-for-him-oopsblogara-poukamiso-mauro
Μπορείτε να το αγοράσετε στα 25,00€

valentine's-day-for-him-oopsblogara-gialia-skoura Μπορείτε να τα αγοράσετε με έκπτωση στα 14,90€

valentine's-day-for-him-oopsblogara-kaskol
Μπορείτε να το αγοράσετε στα 18,90€

Ρομαντικά δώρα για του Αγίου Βαλεντίνου

Ωστόσο, αν τα σημειωματάκια δεν είναι σύμφωνα με το γούστο σας και νομίζετε ότι η ρομαντική γραφή ίσως δεν είναι κατάλληλη για την ηλικία σας, μπορείτε πάντα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σιωπηρά. Απλά σκεφτείτε αυτές τις στιγμές που έκαναν τη διαφορά για τη σχέσης σας και προσπαθήστε να μεταφέρετε αυτές τις μνήμες με συγκεκριμένα αντικείμενα.

valentine's-day-for-him-oopsblogara-poukamiso-gkri
Μπορείτε να το αγοράσετε με έκπτωση στα 15,00€
valentine's-day-for-him-oopsblogara-zoni
Μπορείτε να την αγοράσετε στα 19,90€

Μπορεί να είναι μια φωτογραφία που τραβήξατε στις πιο αξέχαστες διακοπές σας, βαλμένη σε μια ωραία κορνίζα. Μπορεί να είναι απλώς, ένα πακετάκι καραμέλες που σας έδωσε την τελευταία φορά που είχατε πονόλαιμο.

valentine's-day-for-him-oopsblogara-zaketa-fleece
Μπορείτε να την αγοράσετε με έκπτωση στα 24,40€

Εσείς, αυτό που έχετε μόνο να κάνετε, είναι να επιλέξετε τον δικό σας τέλειο τρόπο να πείτε “Σ ‘αγαπώ” στο άλλο μισό σας.

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up