Μια από τις αγαπημένες μας διασκεδάσεις είναι το να πηγαίνουμε σινεμά.  Όταν τα παιδιά έγιναν αρκετά μεγάλα για να μπορούν να παρακολουθήσουν μια ταινία χωρίς να χρειάζεται να την σταματήσουμε στη μέση, αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε ως έξοδο. Και πέτυχε.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, στις 17:30, πάμε σινεμά με τα παιδιά μας στο ΚΠΙΣΝ!Park Your Cinema For Kids - Σινεμά για παιδιά στο ΚΠΙΣΝ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Park Your Cinema: Park For Kids – Ταινίες για Παιδιά στο ΚΠΙΣΝ θα παρακολουθήσουμε την ταινία

Λόραξ (2012)

Ένα δωδεκάχρονο αγόρι πρέπει να βρει το μοναδικό πράγμα που θα συγκινήσει το κορίτσι των ονείρων του: ένα αληθινό δέντρο!

Βασισμένο σε ένα από τα πιο… πολιτικά παραμύθια του Dr. Seuss, το Λόραξ αποτελεί μια όσο το δυνατόν πιο παιδιάστικη αλληγορία για τα κακά του καταναλωτισμού εις βάρος του περιβάλλοντος. Η κοινωνία του φιλμ απεικονίζει μια μορφή “επόμενης μέρας” μετά το τέλος κάθε φυσικού στοιχείου στον πλανήτη, με τον άνθρωπο να κατοικεί σε πλαστικές πόλεις και, ενίοτε, ν’ αγοράζει οξυγόνο σε μπουκάλι, για να αισθανθεί τον φρέσκο αέρα του παρελθόντος!

Από τους δημιουργούς του “Εγώ, ο Απαισιότατος”, μια διασκεδαστική animated παραγωγή με ουσιαστικά μηνύματα.

Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Kyle Balda

Κυριακή 20 Νοεμβρίου | 17.30
Χώρος: ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up