Εμάς τις δύο που μας βλέπετε μαμάδες, μεγάλες, υπεύθυνες, νοικοκυρές, κολώνες του σπιτιού μας κλπ κλπ κλπ… μη σας ξεγελάει. Τρελοκομεία είμαστε κατά βάθος. (Όχι και τόσο μεγάλο βάθος, μη φανταστείτε). Χειρότερες από τα μικρά μας ώρες ώρες. Τα περισσότερα από τα όσα ωραία θα σας περιγράψω παρακάτω έχουν γίνει ενώ μιλάμε στο τηλέφωνο, κάνοντας παράλληλα και κάτι άλλο (κατά προτίμηση καθαρίζοντας τα μπάνια μας).

Ιδού λοιπόν τα αποδεικτικά στοιχεία:

Το ένα παιδί έχει πάει τουαλέτα και του έχει πέσει το χαρτάκι μέσα. Η μάνα Α πάει, καθαρίζει, απολυμαίνει και φουντώνει. Την επόμενη μέρα κάνει παράπονα στη μάνα Β “Μα πόσες φορές να του το πω να προσέχει;;;” Η μάνα Β απαντά “Την επόμενη φορά να τον βάλεις στην εφημερίδα”.


Έχουμε βρεθεί οι μάνες για να παίξουν τα παιδιά στην πλατεία, όπου δεσπόζει το άγαλμα ενός συνταγματάρχη. Τα παιδιά μιλάνε μεταξύ τους, εμείς ακούμε με τον καφέ στο χέρι, όταν ξαφνικά στρέφεται προς εμάς το ένα μικρό και ρωτάει:

Παιδί – Πώς τον λένε αυτόν πάνω στο άλογο;

Η μάνα Β – Συνταγματάρχη Τάδε.

Παιδί – Και πού δείχνει με το χέρι του; (Το άγαλμα με χέρι προτεταμένο σε στυλ “Εμπρός, στη μάχη”).

Η μάνα Β – Απέναντι, στην οικογένειά του, δεν τη βλέπεις τη γυναίκα του και τα παιδιά του που τον περιμένουν; (Ακριβώς απέναντι υπάρχει μνημείο για την Ελληνίδα μάνα του΄40).


Κάνει η μάνα Β μετακόμιση στους καναπέδες γιατί βαρέθηκε το σαλόνι όπως είναι και πάνω στη φάση ξηλώνει μια πρίζα. Συνεχίζει τη δουλειά της και λέει “ωχ.. την πρίζα ξέχασα. Κάτσε να συνδέσω την τηλεόραση και τη φτιάχνω μετά. Μην πάω να περάσω και γίνω μόνιμα σαν το λιοντάρι”. (Έχει και μαλλί αφάνα).

Τελειώνει και κοιτάει τριγύρω… “ωχ.. το πουλί ξέχασα! Πού θα το βάλω τώρα το πουλί;;;” Αφού βρίσκει και θέση για το πουλί, ξεχνάει την πρίζα. Γυρίζει το βράδυ ο ταλαίπωρος σύζυγος να συνδέσει πρίζες και τηλεόραση (που φυσικά δεν έχει συνδεθεί) αφού πρώτα ψάξει να βρει τους καναπέδες…

via
via

Πάει η μάνα Α να μαλώσει το ένα μικρό, το οποίο αρχίζει να τσιρίζει πέφτοντας στο πάτωμα. “Έλα, σώπα, δεν θα σε μαλώσω…” λέει η μάνα Α. Κι απαντάει η μάνα Β “άστα αυτά, για μάλωμα το πήγαινες αλλά δεν ήξερες πώς θα σου βγει!” Μαλώνεις μετά ή δεν μαλώνεις;;;


Και το κορυφαίο… ενώ ρυθμίζουν κάτι οι δύο μάνες σε τούτο το ταλαίπωρο blog εκτυλίσσεται ο ακόλουθος διάλογος:

Μάνα Α – Περίμενε, μην το πειράξεις, το φτιάχνω εγώ από δω.

Ταυτόχρονα η μάνα Β πειράζει αυτό που δεν έπρεπε να πειράξει, αλλά λέει – Οκ, δεν το πειράζω.

Μάνα Α – (που δεν κατάλαβε ακόμη ότι η μάνα Β πείραξε αυτό που δεν έπρεπε να πειράξει) Γιατί ρε γμτ δεν μου κάθεται όπως θέλω;;; Πετάγεται ο μικρός της μάνας Α – Μαμά, εν λέμε μαμώτο, είναι κακήν λέξην! Εν κάνει να λέμε μαμώτο! Μαμάαα, εν κάνει να λέμε μαμώτο! Μαμάαααααα…

Μάνα Α – Την τύχη μου μέσα! Ναι, αγάπη μου, δίκιο έχεις, δεν κάνει να λέμε γμτ, δεν είναι καλή λέξη. Το κέρατό μου μέσα!!! Μικρός – Ποιόν κέλατο μαμά;;; Μάνα Α – Του Μπάμπι αγάπη μου!

Μάνα Α – Να σου πω, κάνε refresh και πες μου τί βλέπεις.

Μάνα Β – Ένα κέρατο.

Μάνα Α – Να σου πω, μπας κι είναι ο Ερμής πάλι ανάδρομος;;;

 

Αν τώρα σταματήσετε να μας διαβάζετε… πιστέψτε μας, θα καταλάβουμε!

 

 

 

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

3 Σχόλια

  1. οτι του φανει του λωλοστεφανή
    αχαχαααχαχαχα
    και μετα απορείτε που καίγεται ο αρακάς αχαχαχαχαχααα

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org