Είμαστε δύο φίλες που είχαν η καθεμιά δικό της blog, ώσπου γνωριστήκαμε. Μετά γίναμε ένα. Βλέπουμε τα πράγματα από δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες, άρα έχουμε ένα ευρύ φάσμα δημιουργικότητας. Μας εμπνέουν τα πάντα και, καθώς έχουμε ένα blog που ασχολείται με το lifestyle, νιώθουμε πως δεν υπάρχει περιορισμός στα θέματα για τα οποία μπορούμε να γράψουμε.

We are two friends who blogged separately until we met. Then we became one. We see things from two different angles, so that helps broaden our creative viewpoint. We are inspired by anything and everything and since we have a lifestyle blog, we feel like there is no limit to what we can write about…


Η Ελεάννα, μαμά του Χρύσανθου – Κωνσταντίνου, ετών 7, που τα τελευταία χρόνια είναι “Full time Mommy”. Συνιδρύτρια του OopsBlogara και guest editor σε διάφορα online περιοδικά και sites. Απολαμβάνει τη μητρότητα, της αρέσει να παρακολουθεί το γιο της να μεγαλώνει.11072586_10203663541044827_945336776_n

Από μικρό παιδί είχε καλλιτεχνικές τάσεις, ασχολείται ερασιτεχνικά με το χορό, της αρέσουν πολύ οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες και ως μαμά δεν χάνει ευκαιρία να πειραματίζεται, μαζί με τον μικρό της βοηθό. Μέσα από τον γραπτό λόγο εκφράζεται και αισθάνεται ελεύθερη. Αυτός ίσως είναι και ένας από τους σημαντικούς λόγους που ασχολήθηκε με το blogging.

Βλέπει τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και το μεταδίδει. Οι μεγάλες αδυναμίες της είναι ο γιος της και η βαφτισιμιά της, η Νεφέλη. “Το OopsBlogara γεννήθηκε με πολύ αγάπη από εμένα και τη Μαρία σε μία πολύ περίεργη περίοδο της ζωής μας. Είναι – όπως λέμε μεταξύ μας – “Το παιδί μας”. Μέσα από αυτό εδώ το blog θα έχετε την ευκαιρία να με γνωρίσετε καλύτερα!”

Η Μαρία είναι μαμά δυο υπέροχων αγοριών, του Δημήτρη, ετών 8 και του Αποστόλη – Ραφήλ, ετών 5, σύζυγος και blogger. Στο παρελθόν εργάστηκε στον τουριστικό τομέα εδώ και στο εξωτερικό. Συνιδρύτρια του OopsBlogara και guest editor σε διάφορα online περιοδικά και sites. Ταξιδεύει, διαβάζει, μαγειρεύει, φτιάχνει γλυκά με ελάχιστα υλικά και ασχολείται με τα παιδιά της με πάθος.

aboutΣ’ αυτό εδώ το blog θα βρείτε διάφορες ιδέες και θα τις γνωρίσετε καλύτερα όσοι τις παρακολουθούσατε στα προηγούμενα blogs τους.

“Αυτά που σ’ εμάς έχουν αποτέλεσμα, μπορεί σε σας να μην λειτουργούν αλλά αν ξεκινήσουμε με θετική ενέργεια και χαμόγελο είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε μικρά θαύματα. Θα γελάσουμε, θα παίξουμε, μπορεί να μαλώσουμε και να φωνάξουμε κιόλας, ένα όμως είναι βέβαιο: θα περάσουμε καλά.

Το OopsBlogara είναι φρέσκο, δροσερό, γελαστό όπως ένα μωρό, το στολίσαμε με πολύ αγάπη – κι ελπίζουμε να το αγαπήσετε κι εσείς το ίδιο.”

Καλώς ήρθατε στο blog μας!