Είμαι η Ελεάννα, μαμά του Χρύσανθου – Κωνσταντίνου και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι ως «Full time Mommy». Παράλληλα είμαι συνιδρύτρια του OopsBlogara και guest editor στο Paidi.gr. Απολαμβάνω τη μητρότητα, μου αρέσει να παρακολουθώ τον γιο μου να μεγαλώνει.

11072586_10203663541044827_945336776_n

Από μικρό παιδί είχα καλλιτεχνικές τάσεις, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το χορό, μου αρέσουν πολύ οι κατασκευές και οι χειροτεχνίες και τώρα ως μαμά δεν χάνω ευκαιρία μαζί με τον μικρό μου βοηθό να πειραματίζομαι. Μέσα από τον γραπτό λόγο εκφράζομαι. Αισθάνομαι ελεύθερη. Μπορώ να μοιράζομαι σκέψεις και στιγμές της ζωής μου. Αυτός ίσως είναι και ένας από τους σημαντικούς λόγους που ασχολήθηκα με το blogging.

Προσπαθώ πάντα να σκέφτομαι και να βλέπω τη ζωή από τη θετική και αισιόδοξη πλευρά της και να το μεταδίδω. Οι μεγάλες αδυναμίες της ζωής μου είναι ο γιος μου και η βαφτισιμιά μου η Νεφέλη. Το OopsBlogara γεννήθηκε με πολύ αγάπη από εμένα και τη Μαρία σε μία πολύ περίεργη περίοδο της ζωής μας. Είναι – όπως λέμε μεταξύ μας – «Το παιδί μας». Μέσα από αυτό εδώ το blog θα έχετε την ευκαιρία να με γνωρίσετε καλύτερα!

Μαμά δυο υπέροχων αγοριών, σύζυγος  και blogger, στο παρελθόν εργάστηκα στον τουριστικό τομέα εδώ και στο εξωτερικό, επίσης συνιδρύτρια του OopsBlogara και guest editor στο Paidi.gr. Ταξιδεύω, διαβάζω, μαγειρεύω (όχι πάντα με επιτυχία), φτιάχνω γλυκά με ελάχιστα υλικά (μεγάλο ταλέντο) και φυσικά, ασχολούμαι με τα παιδιά μου με πάθος!

about

Σ’ αυτό εδώ το blog θα βρείτε διάφορες ιδέες και θα μας γνωρίσετε καλύτερα όσοι μας παρακολουθούσατε στα προηγούμενα blogs μας. Η αγάπη για την οργάνωση στην καθημερινότητά μας δεν έπαψε, συνδυάζεται όμως πια με νέες συνήθειες και νέες αγάπες.

Αυτά που σ’ εμάς έχουν αποτέλεσμα, μπορεί σε σας να μην λειτουργούν αλλά αν ξεκινήσουμε με θετική ενέργεια και χαμόγελο είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε μικρά θαύματα. Θα γελάσουμε, θα παίξουμε, μπορεί να μαλώσουμε και να φωνάξουμε κιόλας, ένα όμως είναι βέβαιο: θα περάσουμε καλά.

Το νέο μας παιδί ήρθε να μας αλλάξει τη ζωή, σε μια φάση που και οι δύο ζητούσαμε κάτι νέο.

Φρέσκο, δροσερό, γελαστό όπως ένα μωρό, το στολίσαμε με πολύ αγάπη – κι ελπίζουμε να το αγαπήσετε κι εσείς το ίδιο.

Είμαι η Μαρία. Αγαπημένο μου moto «You have to clear room to see improvement».

Καλώς ήρθατε στο blog μας!

Κράτα το

Pin It
9 Shares
Share9
Pin
Tweet
+1
Wordpress Copy paste blocker plugin powered by http://jaspreetchahal.org