Κάθε Σεπτέμβρη συμβαίνει το ίδιο πράγμα. Κάθε Ιούνιο σταματάω σχεδόν εντελώς τα μαθήματα yoga και pilates (τα παιδιά ενώ κάνουν μαζί μου δεν το διασκεδάζουν και τόσο). Πλένω το yoga mat, ετοιμάζω ξανά το σακίδιο και κανονίζω τις μέρες που θα πηγαίνω γυμναστήριο. Κοίτα όμως που φέτος συμβαίνει και κάτι άλλο. Το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Yoga!

Μιλάμε για μία από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και του πνεύματος.

Οι ρίζες της προέρχονται από την Ινδία. Είναι ένα ολιστικό σύστημα προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής . Είναι δηλαδή η πρακτική ένωση της ατομικής συνείδησης-πνεύματος με τη συμπαντική συνείδηση-πνεύμα.

Τι σημαίνει αυτό θα μου πείτε τώρα. Ουσιαστικά, έχει ως αποτέλεσμα την εξισορρόπηση και την εναρμόνιση του σώματος, του μυαλού, του συναισθήματος και της ψυχής. Με χρονική διάρκεια από το 3000π.Χ. περίπου, μάλλον κάτι θα κάνει σωστά.

Το 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γιόγκα λοιπόν θα είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσουν τη γιόγκα ακόμη περισσότεροι, να ενημερωθούν και να δοκιμάσουν. Το Φεστιβάλ γίνεται σε συνεργασία με την Κοινότητα Γιόγκα “Light of Yoga”, στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού (50 μέτρα από Μετρό Ελληνικού).

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 42 μαθήματα / εργαστήρια διαφορετικών συστημάτων γιόγκα από διακεκριμένους δασκάλους της Γιόγκα και 7 ομιλίες/διαλέξεις για τα οφέλη της Γιόγκα. Μιλάμε για ένα διήμερο που θα προσφέρει απλόχερα χαλάρωση, ηρεμία και ευεξία σε όσους το παρακολουθήσουν.

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις θα υπάρχει εκθεσιακός χώρος 15 περιπτέρων με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στη Γιόγκα, και έναν διαφορετικό τρόπο ζωής.

Την τροφοδοσία με αφεψήματα, χυμούς και γεύματα υγιεινής και χορτοφαγικής διατροφής έχει αναλάβει η “Μελικρήνη” (Ασκληπειού 14, Αθήνα,τηλ. 215 5458787).

Info

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Ακολουθήστε μας σε Facebook, Instagram και Twitter για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας.
Author

Creator & Owner of © OopsBlogara Μαμά από το 2009 και blogger από το 2011, σε μια διαρκή αναζήτηση για το καλύτερο - Email: contact@oopsblogara.gr - All Rights Reserved.

Write A Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Scroll Up